Kaksi keskenmenoa saanut Hilaria Baldwin raskaana – viides lapsi tuloillaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Fitness-ammattilaisena työskentelevällä Hilaria Baldwinilla ja näyttelijä Alec Baldwinilla on neljä yhteistä lasta, joista ensimmäisen he saivat noin seitsemän vuotta sitten. Nyt Hilaria on jälleen raskaana ja ilmoittanut ilouutiset sosiaalisessa mediassa videon kera.

Pariskunta on tehnyt kaikki lapsensa melko tiuhaan tahtiin. Nuorimman Romeo-pojan saatuaan aviopari alkoi nopeasti yrittämään viidettä lastaan. Raskaus ei kuitenkaan onnistunutkaan yhtä vaivattomasti kuin edelliset vaan nainen sai keskenmenoja.

Hilaria Baldwinin ensimmäinen keskenmeno tapahtui noin vuosi sitten, minkä jälkeen 36-vuotias nainen kärsi vielä toisenkin keskenmenon viime vuoden lopulla marraskuussa. Sen jälkeen Hilaria kuitenkin tuli raskaaksi ja odottaa nyt onnellisena perheeseen viidettä lasta. Videolla kuullaan vauvan sydänäänet ja nähdään jo hieman pyöristynyt raskausvatsakin.