Khloe Kardashian haluaa olla sinkku – äiti kehotti jäädyttämään munasoluja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni naispuolinen Hollywood-tähti on jäädyttänyt munasolujaan sillä ajatuksella, että haluaa kenties myöhemmin vielä saada lapsia kun se ei enää välttämättä luonnollisella keinolla olisi mahdollista. Nyt Kris Jenner on neuvonut tytärtään Khloea tekemään samoin.

Khloe Kardashian ei halua käydä tällä hetkellä treffeillä vaan elää elämäänsä sinkkuna. 35-vuotias tähti kertoi äidilleen Kris Jennerille, että hän ei välttämättä enää koskaan halua tapailla ketään. Tämä sai äidin heti miettimään käytännön järjestelyjä ja kyselemään tyttäreltään, että onko hän jäädyttänyt munasolujaan.

Khloe Kardashian ei halua tällä hetkellä lisää lapsia vaan hän haluaa keskittyä pelkästään True-tyttären äitinä olemiseen. Kris Jenner kuitenkin toivoisi, että Khloe tekisi Truelle sisaruksia, minkä vuoksi hän kehotti Khloea jäädyttämään munasolujaan. Hän toivoo, että Khloe alkaisi uudelleen tapailemaan ihmisiä löytääkseen itselleen kumppanin, mutta tähti itse haluaa keskittyä tällä hetkellä vain siihen, että hän pystyy olemaan tyttärelleen paras mahdollinen äiti.