Marika Fingerroos tihkuu erotiikkaa somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvulla Suomen pintajulkkiksiin lukeutunut Marika Fingerroos elää nykyisin poissa julkisuuden valokeilasta ja keskittyy perhe-elämään. Sosiaalisessa mediassa takavuosien seurattu povipommi julkaisee kuitenkin edelleen aktiivisesti kuviaan ja videoitaan sekä vlogivideoitaan. Näin myös koronakaranteenin aikana.

Saunassa viime kuukausina usein somekuvissaan poseerannut Fingerroos on nyt keikistellyt kameran edessä näyttävästi niukoissa alusvaatteissa ja erottissävytteisessä asennossa. Samalla hän toivottaa seuraajilleen hyvää pääsiäistä ja kertoo saaneensa lasillisen kuohuviiniä, jonka seurauksena poseeraus syntyi.

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.