Chihuahua rakastaa omistajansa pusuja – ihana video leviää verkossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eristyksissä lemmikkiensä kanssa olevat ihmiset saavat olla onnellisia siitä, että hellyydenosoituksia omalle pörröiselle perheenjäsenelle ei olla kielletty. Nyt videolla nähdään ihastuttava tilanne, jossa koiran omistaja antaa lemmikilleen iltasuukkoja.

Suloisella Instagram-videolla nähdään miten Hermes-niminen chihuahuarotuinen koira rakastaa omistajansa iltasuukkoja. Koira puskee päätään omistajaa vasten ja alkaa aina ulvomaan hellyttävällä tavalla kun nainen osoittaa koiralle hellyyttä ja pussailee koiraa sen pienille poskille.

Hermes Allen on hyvin puhelias pikkukoira, joka on ihastuttanut sosiaalisessa mediassa yli 17 000 seuraajaansa. Kanadan Vancouverissa omistajansa kanssa asusteleva chihuahua onnistuu piristämään ihmisten päivää hassuilla videoilla, joissa hauskasti ääntelevällä koiralla tuntuu olevan aina paljon asiaa.