Duffy paljasti painajaismaisen kidnappaus-raiskauksensa yksityiskohdat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja ja lauluntekijä Duffy avautui taannoin sosiaalisessa mediassa siitä mitä hän on saanut kokea viime vuosien aikana. 35-vuotias Duffy, oikealta nimeltään Aimee Anne Duffy kertoi, että hänet on raiskattu. Nainen huumattiin ja häntä pidettiin vankina usean päivän ajan, jolloin häntä myös toistuvasti hyväksikäytettiin seksuaalisesti.

Duffy lupasi antaa asian tiimoilta haastatteluita, joissa hän kertoo enemmän, mutta hän ei pystynytkään siihen muistojen ollessa niin kivuliaita. Nyt nainen on kuitenkin julkaissut verkossa pitkän kirjeen, jossa hän kertoo kokemuksistaan hyvin avoimesti. Laulaja kertoi kirjeessään miten hänet huumattiin ja raiskattiin hänen syntymäpäivänään. Hänet oli myös lennätetty vieraaseen maahan.

Kotiin matkustamisen jälkeen naista oli pidetty kotonaan huumattuna, eikä hänellä ole tietoa siitä onko häntä raiskattu niiden viikkojen aikana, jolloin hän oli huumattuna ja tajuttomana. Duffy kertoi aiemmin, että toipuminen tapahtuneesta on vienyt vuosia. Hän on tuntenut olonsa vapaammaksi nyt kerrottuaan kokemuksistaan julkisesti ja aikoo palata musiikkinsa pariin.