Parkkipaikan autoseksi päättyi huonosti – alaston pari tarvitsi poliisin apua

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kuusi kuukautta seurustellut pariskunta päätti harrastaa seksiä autossaan floridalaisen ostoskeskuksen parkkipaikalla. Seksisessio päättyi kuitenkin äänekkääseen riitaan, jonka takia sivullinen soitti paikalle poliisit. Ilmoittaja kertoi, että alastomat ihmiset painivat parkkipaikalla olleessa autossa.

Poliisi saapui paikalle ja erotti riitapukarit toisistaan. Selvisi, että 21-vuotias Robert Janisch oli suuttunut tyttöystävälleen silmittömästi naisen pissareissun jälkeen. Nainen oli käynyt auton vieressä virtsaamassa seksin jälkeen.

Hän pyyhki alapäänsä ja heitti vahingossa paperin Janischin päälle. Mies suuttui ja kuristi tyttöystäväänsä muutaman sekunnin ajan. Molemmat osapuolet olivat olleet humalassa. Janisch pidätettiin ja toimitettiin vankilaan, The Smoking Gun kertoo.