Madison Beer näyttävässä bileasussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

20-vuotiaan poplupaus Madison Beerin esiintyminen jouduttiin taannoin keskeyttämään BottleRock 2019 -festareilla Yhdysvalloissa, kun yleisössä tehtiin havainto aseesta. Laulaja ohjattiin turvaan lavalta ja yksi mies pidätettiin. Myöhemmin paljastui, että ase ei ollutkaan oikea.

View this post on Instagram

meeseeks and destroy

A post shared by Madison Beer (@madisonbeer) on

Nyt Madison nähdään viihdyttämässä someseuraajiaan kuvassa, jossa hän istuskelee ilmeisesti keikkapaikan takahuoneessa esiintymisasussaan. Vaaleansininen mekko ei ole peittävyydellä pilattu, ja siksi se lienee varsinkin miespuolisten seuraajien mieleen.

View this post on Instagram

birthstone bash 🏹

A post shared by Madison Beer (@madisonbeer) on

Taannoin Madison poseerasi läpikuultavassa metallinhohtoisessa asussa levynsä kansikuvassa. Kyseessä oli Madisonin esikoisalbumi Life Support, jolta julkaistiin singlenä kappale Selfish. Levyn kansikuva osoittaa, että teinipopparin aikakausi on jäänyt Beeriltä taakse.