Ireland Baldwinin mielenterveys on koetuksella – avautui nyt ahdistuksestaan

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Basingerin ja Alec Baldwinin 24-vuotias tytär Ireland Baldwin on tehnyt viime vuosina nousujohdanteista uraa mallimaailmassa. Nyt nainen päätti avautua seuraajilleen mielenterveyttä koskevasta aiheesta, joka on hänen itsensä kohdalla noussut pinnalle etenkin viime viikkojen aikana.

Ireland Baldwin paljasti Daily Mail -sivuston mukaan kärsivänsä ahdistuksesta. Malli on huomannut, että koronaviruksen myötä ja sosiaalista eristäytymistä harjoittaessa hänen ahdistuksensa on vain pahentunut. Erityisen pahaksi ahdistuksen tunteet äityvät aina iltaisin kun nainen on menossa nukkumaan.

Ireland Baldwin koki haluavansa keskusteluapua, minkä vuoksi hän päätti avata keskustelun Instagram-tarinassaan. Nainen alkaa tekemään Instagramissa live-keskusteluita, joissa hän haluaa jutella ihmisten kanssa, joilla on samanlaisia tuntemuksia tai ongelmia mielenterveyden kanssa. Malli haluaa tarjota apuaan muille ja saada myös itse hyviä vinkkejä siihen miten epämiellyttävän olon ja ajatusten kanssa pystyy kotona pärjäämään.