Koira varasti miehen pilailuhampaat – hulvaton näky

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koteihinsa koronakriisin vuoksi eristäytyneiden on täytynyt keksiä tapoja viihdyttää itseään ja pitää mielen virkeänä. Joillekin se tarkoittaa kirjojen lukemista, sisällä liikkumista, sarjojen ja elokuvien katselua tai pelaamista. Toisille jotain aivan muuta.

Yhdysvaltojen Michiganissa asuva Ben Campbell päätti viihdyttää itseään pilailukaupasta ostetuilla koomisen suurilla tekohampailla. Vaikka mies oli todennäköisesti hankkinut hampaat itseään varten, aiheutti parhaimman naurun hänen koiransa.

Benin koira oli löytänyt pilailuhampaat pöydältä ja napannut ne suuhunsa. Tästä seurasi tahattoman komiikan juhlaa. Koira oli nimittäin tekohampaat suussaan koomisempi näky kuin Ben tai kukaan hänen Facebookissa jakamansa videon nähneistä olisi osannut ehkä kuvitellakaan.

 

I got some giant fake teeth in my Easter basket for some quarantine comic relief and well… Thomas stole them off of the table

Publiée par Ben Campbell sur Dimanche 12 avril 2020