Muistatteko Honey Boo Boon äidin? Tältä Mama June näyttää nykyisin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lapsimissi Alana Thompson eli Honey Boo Boo asuu nykyisin isosiskonsa hoivissa. Syynä on hänen äitinsä, June Shannonin talous- ja päihdeongelmat. Nainen on riippuvainen huumeista ja elää kodittomana poikaystävänsä Geno Doakin kanssa.

Perhe hakee parhaillaan apua naisen ongelmiin televisioyhtiön avulla perhekriisiä käsittelevässä spin off -sarjassa. Mama June yrittää rahoittaa elämäänsä lähettämällä videotervehdyksiä ihmisille. Hän velottaa yhdestä videosta 30 dollaria Cameo-sivustolla.

June Shannon teki muutama vuosi sitten hurjan muodonmuutoksen laihdutettuaan puolet painostaan ja käytyään läpi suuren joukon kauneusleikkauksia. Nyt naisen ulkonäkö on suoraan sanottuna kauhistuttava. Hän on epäsiisti.