Mikä kurvitar! Salma Hayek julkaisi povekkaan kuvan kulta-ajoiltaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Salma Hayek yllätti taannoin faninsa rohkealla selfiekuvalla, jossa hän esitteli rintaansa ilmestynyttä salatatuointia. Myöhemmin paljastui, että tatuointi ei ollutkaan aito, vaan The Hitman’s Wife’s Bodyguard -elokuvan roolihahmon tatuointi. Viime aikoina Salma on ollut melko aktiivinen sosiaalisessa mediassa, jossa hän julkaisee uusia ja vanhoja kuvia.

View this post on Instagram

#throwbackthursday #tbt

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

Rohkeissa asuissa usein poseeraava Salma Hayek nähdään nyt poseeraamassa arkistokuvassa, joka on ikuistettu hänen kulta-aikoinaan. Throwback-torstain kunniaksi julkaistussa kuvassa hänet nähdään povekkaana melko antavassa asussa.

Salma Hayekin tähdittämä The Hitman’s Wife’s Bodyguard on jatko-osa Ryan Reynoldsin ja Samuel L. Jacksonin tähdittämälle The Hitman’s Bodyguard -elokuvalle. Salma Hayek nähtiin viimeksi valkokankaalla The Hummingbird Project -elokuvassa.