Nicole Scherzinger vaihtoi miehensä kanssa asuja – hulvaton seuraus videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttävä laulaja Nicole Scherzinger on julkaissut viime aikoina miehensä kanssa hauskoja videoita sosiaaliseen mediaan. Videoilla pariskunta on esitellyt yhdessä tekemiään treenejä ja tansseja. Nyt pariskunta päätti vaihtaa vaatteita keskenään.

Nicole Scherzinger julkaisi hänen Instagram-kanavallaan hauskan videon, jossa hän tanssii miehensä Thom Evansin kanssa. Pariskunta tekee samaan tahtiin koreografian, jonka päätteeksi tapahtuukin yllättävä käänne. Videon lopussa mies ja nainen vaihtoivat asuja keskenään.

Nicole Scherzinger tunnetaan 2000-luvun alkupuolella suureen suosioon nousseen The Pussycat Dolls -tyttöbändin keulakuvana. Yhtye on tehnyt tänä keväänä paluun julkaistessa pitkästä aikaa uutta musiikkia. Nyt mittava kiertue jää kuitenkin koronaviruksen myötä tekemättä ainakin sovitun aikataulun puitteissa.