Pasha Pozdnyakova juhli synttäreitä – povi vei huomion kakusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parikymppinen Pasha Pozdnyakova on työskennellyt ahkerasti kesätöissä, mutta ilmoittaa nyt Instagramissa antavansa enemmän aikaa faneilleen. Naisella on totisesti iso urakka edessä sosiaalisen median kanssa, sillä hänellä on jo yli 770.000 seuraajaa ja määrä kasvaa nopeasti.

View this post on Instagram

Thank you all for your Birthday wishes 😘 It means a lot to see how many people follow your life and care of you. 💞 I think most important things I learned in my 21 is too stay strong even it seemed to be no hope. Things will get better. And be thankful for what you have,you'll end up having more❣️ 🔺Second page: @pashapooosh 🔺TIKTOK: @missparaskeva 🔺Snapchat: Get it on my Patreon . . . If you want to support me as a creator, subscribe to my Patreon page. Link in bio❣️ . . . . . #curvyconfidence #curvylover #curvynstyle #curvy #curvylovers #curvybeauty #curvygirl #curvyblogger #21st #love #21 #21birthday #birthdays #birthdaycelebration #birthdaycake #happybirthday #birthday #birthdaylove #birthdayfun #birthdayphotoshoot

A post shared by PASHA | Model From Finland 🇫🇮 (@missparaskeva) on

Nyt Pasha Pozdnyakova on viettänyt syntymäpäiväänsä näyttävästi karanteenissa, kun kurvitar esitteli täytekakkuaan ja siinä palavia kynttilöitä. Näyttävän naisen uhkea povi varasti kuitenkin huomion, koska hänellä oli yllään antava punainen iltapuku.

Savonlinnasta lähtöisin oleva Pasha Pozdnyakova on saavuttanut suosiota muhkeilla kurveillaan. Nainen on aloittanut kuviensa avulla myös bisneksen, joka on tarkoitettu ainoastaan faneille. Hän myy kuvia ja videoita kuukausimaksulla. Tällä hetkellä naisella on 59 seuraajaa Patreon-palvelussa. Pasha ei julkaise seksuaalista sisältöä, ainoastaan poseerauksia asiakkaiden toiveiden mukaan.