Hollywood-tähti Armie Hammer tunnistamattomana – ajoi itselleen irokeesin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Armie Hammer tunnetaan muun muassa Oscar-palkitusta Call Me by Your Name -elokuvasta. Nyt tähti on innostunut muuttamaan tyyliään toden teolla.

Armie Hammer jakoi Instagramissa yllättävän selfien. Siinä hän oli ajanut itselleen irokeesin ja niin kutsutut ohjaustankoviikset. Tähden hämmentävää tyylinmuutosta verrattiin muun muassa Netflixin Tiger King -dokumenttisarjan Joe Exoticiin.

Monissa tapauksissa Hollywood-tähdet muuttavat tyyliään tulevien elokuvaroolien vuoksi, mutta näyttelijän tapauksessa siitä ei liene kyse. Call My by Your Namen lisäksi 33-vuotias Armie Hammer tunnetaan muun muassa rooleistaan elokuvissa, kuten The Social Network, The Lone Ranger ja Sorry to Bother You.

 

View this post on Instagram

Killing the game.

A post shared by Armie Hammer (@armiehammer) on