Kylie Jenner käskytti äitiään kellolla – tytär sai hemmottelua toipuessaan leikkauksesta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kylie Jenner on Kardashianien perheen sisaruksista nuorin. Monien siskojen mukaan Kylie Jenner on myös äitinsä Krisin suosikkilapsi, koska hän on pienin ja myös todella menestynyt kosmetiikkabisneksen kanssa. Siitä saattaakin johtua se, että äiti on valmis näkemään hieman ylimääräistä vaivaa tyttärensä eteen.

Kylie Jenner sai äidiltään pikkuruisen kellon, jolla hän sai kutsua äitiä apuun aina kun hän koki tarvitsevansa jotakin. Jenner toipui silmien laserleikkauksesta, minkä vuoksi hän vain makasi sängyssään eikä saanut äidin mukaan nousta tekemään mitään.

Huvittavalla videolla nähdään miten Kylie Jenner kutsuu äitiään kellolla ja pyytää aluksi häntä tuomaan kylmää vettä. Sen jälkeen tytär pyytää Krisiä tekemään hänelle tacoja. Tacoja syöttäessään Kris päättää hieman huijata tytärtään ruoalla koska Kylie ei näe mitään.