Hilaria Baldwinin raskaus etenee hyvin: ”Tässä kohtaa edellinen meni kesken”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Fitness-ammattilainen Hilaria Baldwin ja näyttelijä Alec Baldwin ilmoittivat juuri, että he odottavat perheeseensä nyt viidettä lasta. Hilaria on raskaudesta innoissaan, koska ennen raskauden onnistumista hän sai kaksi keskenmenoa.

Tällä kerralla raskaus on edennyt toivotulla tavalla. 36-vuotias Hilaria ja 62-vuotias Alec Baldwin ovat Daily Mail -sivuston mukaan innoissaan siitä, että he tulevat saamaan perheeseensä paljon toivotun viidennen lapsen. Haastattelussa Hilaria kertoi, että hän ylitti raskaudessaan juuri sen ajankohdan, jossa edellinen raskaus meni kesken.

Aiemmin nainen on jakanut sosiaalisessa mediassa ilouutiset hyvin varhaisessa vaiheessa. Tällä kerralla hän halusi kuitenkin hieman odottaa, koska edellisestä marraskuussa tapahtuneesta keskenmenosta oli kulunut niin vähän aikaan. Hilaria Baldwin paljasti, että hänen laskettu aikansa on syyskuussa. Avioparilla on myös kuusivuotias Carmen, neljävuotias Rafael, kolmevuotias Leonardo ja yksivuotias Romeo.