Lala Kentin julmaa käytöstä kritisoidaan – näin realitytähti kommentoi kiusaamista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomessakin esitetyssä Vanderpump Rules -televisiosarjassa mukana oleva laulaja ja näyttelijä Lala Kent on aiheuttanut omilla suhdekiemuroillaan paljon kysymyksiä. Ohjelman uudella tuotantokaudella hänen parisuhteensa sijaan fanien huomio onkin kiinnittynyt siihen miten julman puolen Lala on itsestään näyttänyt.

Lala Kentin ja mallikaunotar Raquel Levissin ystävyys ei ole realitysarjassa kukoistanut. Nyt Lalaa on kuitenkin alettu moittimaan siitä miten julmasti hän on kohdellut Raquelia. Aiemmin Lalan käytös kuitattiin sillä, että hän oli humalassa. Nykyään absolutistina elävä kaunotar on kuitenkin alkanut vaikuttamaan kiusaajalta.

Raquel Leviss on ollut armottoman kiusaamisen kohde jo useamman jakson ajan. Sosiaalisessa mediassa Lala on kommentoinut, että hän on aina riidellyt kovasanaisesti eikä aio käyttää aikaansa oman käytöksensä häpeämiseen. Naiset ovat kuitenkin paljastaneet Instagram-kuviensa alla tulevista jaksoista sen verran, että heidän suhteensa tulee paranemaan ja he tulevat vielä hautaamaan sotakirveensä.

https://www.instagram.com/p/B-I6XsYg0R6/

https://www.instagram.com/p/B-da-FbFL7-/