Lala Kentin julmaa käytöstä kritisoidaan – näin realitytähti kommentoi kiusaamista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomessakin esitetyssä Vanderpump Rules -televisiosarjassa mukana oleva laulaja ja näyttelijä Lala Kent on aiheuttanut omilla suhdekiemuroillaan paljon kysymyksiä. Ohjelman uudella tuotantokaudella hänen parisuhteensa sijaan fanien huomio onkin kiinnittynyt siihen miten julman puolen Lala on itsestään näyttänyt.

Lala Kentin ja mallikaunotar Raquel Levissin ystävyys ei ole realitysarjassa kukoistanut. Nyt Lalaa on kuitenkin alettu moittimaan siitä miten julmasti hän on kohdellut Raquelia. Aiemmin Lalan käytös kuitattiin sillä, että hän oli humalassa. Nykyään absolutistina elävä kaunotar on kuitenkin alkanut vaikuttamaan kiusaajalta.

Raquel Leviss on ollut armottoman kiusaamisen kohde jo useamman jakson ajan. Sosiaalisessa mediassa Lala on kommentoinut, että hän on aina riidellyt kovasanaisesti eikä aio käyttää aikaansa oman käytöksensä häpeämiseen. Naiset ovat kuitenkin paljastaneet Instagram-kuviensa alla tulevista jaksoista sen verran, että heidän suhteensa tulee paranemaan ja he tulevat vielä hautaamaan sotakirveensä.

View this post on Instagram

I have never and will never be someone who cares what people think of me when it comes to what they see on Vanderpump Rules. To me, everything comes with the territory. We pop off, we act out, it is what it is. My fighting style has been this way for quite some time. I’ll own when I’m wrong or when I’ve gone too far, but to live in shame, that’s not happening. Life is too short. I love being on Vanderpump Rules, I love the process of filming, I love how everyone’s outlook is different, I love when people go toes, and I love when people make-up even more. At the end of the day this is reality TV and I want to thank y’all so much for watching. I love you, even if you don’t love me ♥️

A post shared by Give Them Lala (@lalakent) on