Huawein uusi älykello GT 2e myyntiin – seuraa veren happisaturaatiota ja stressitasoa

Digi · Stara.fi

Teknologiayhtiö Huawein Watch GT 2 -tuotesarjaa täydentävä Watch GT 2e -älykello saapuu Suomessa myyntiin tänään. Uudessa mallissa on sata erilaista liikuntatoimintoa, joiden mittaamisen teknologiasta vastaa edellisten mallien tapaan suomalainen Firstbeat. Uudessa älykellossa on 46 millimetrin kellotaulu ja rannekkeen värivaihtoehtoina ovat musta, mintunvihreä ja punainen.

– Uusi Huawei Watch GT 2e -älykello on entistä parempi kumppani jokapäiväiseen, aktiiviseen arkeen. Teknologian rooli elämässämme kasvaa jatkuvasti ja Huawei haluaa vastata tähän kysyntään ja tarpeeseen kehittämällä kuluttajille entistä älykkäämpiä terveyden ja kuntoilun seurantamahdollisuuksia, kertoo Huawein kuluttajaliiketoiminnan markkinointi- ja viestintäjohtaja Elina Takala.

Huawei GT 2e

Uutena ominaisuutena Huawei Watch GT 2e tuo ensimmäistä kertaa käyttöön veren happisaturaatiota seuraavan toiminnon. Kahden viikon akunkestolla varustettu älykello yhdistää tieteellisen mittaamisen ja urheilullisen elämäntavan kuluttajien arkeen. Watch GT 2e tarjoaa esimerkiksi täsmällisen sykkeenseurannan, epäsäännöllisen sydämen rytmin ilmoitukset, stressitason sekä unenlaadun seurannan, joiden avulla käyttäjä saa entistä parempaa tietoa terveydestään reaaliajassa.

Huawei Watch GT 2e tukee 15 ammattilaistason urheilutilaa, mukaan lukien kahdeksaa ulkolajia, joita ovat juoksu, kävely, vuorikiipeily, vaellus, maastojuoksu, pyöräily, avovesiuinti ja iron man triathlon. Lisäksi laite tukee seitsemää sisälajia, joita ovat kävely, juoksu, pyöräily, uinti, vapaa harjoittelu, cross training, soutu. Lisäksi älykello tukee 85 kustomoitua urheiluseurantatilaa ja kuutta liikuntakategoriaa.

Huawei Watch GT 2e on yhteensopiva Android ja iOS -laitteiden kanssa. Huawei Watch GT 2e -älykellon 46 millimetrin mallin suositushinta on 179 euroa.