Paris Jackson sai pääroolin – esittää Jeesusta indie-elokuvassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Edesmenneen laulaja Michael Jacksonin tytär Paris Jackson on saanut pääroolin Habit-nimisestä indie-elokuvasta. Nainen esittää filamtisoinnissa Jeesusta. Samassa elokuvassa nähdään myös Bella Throne.

Suki Kaiserin käsikirjoittamassa elokuvassa seurataan Bella Thornen esittämää naista, jolla on Jeesus-fetissi. Fox Newsin mukaan 22-vuotias Paris Jackson esittää uskonnollista superhahmoa. Tuotannossa on mukana useita rock-muusikoita, joten elokuvan soundtrack tulee olemaan rouhea.

Vuosi sitten kerrottiin Paris Jacksonin elämän syöksykierteestä, kun hän yritti itsemurhaa ja käytti runsaasti päihteitä. Meno on ilmeisesti rauhoittunut siinä määrin, että hän pystyy sitoutumaan elokuvatuotantoon pidemmäksi aikaa. Alamäen syynä oli hänen isästään Michael Jacksonista kertoneen kohudokumentin julkaiseminen.