Adelen kommentti sai fanit hätääntymään – uusi albumi siirtyy entisestään?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Supertähti Adele on kokenut viime aikoina monia merkittäviä tapahtumia, jotka ovat muuttaneet hänen elämänsä suuntaa. Nainen on eronnut, myynyt kotinsa, laihtunut merkittävän määrän elämäntaparemonttinsa myötä ja tehnyt uutta albumiaan.

Fanit ovat kuumeisesti odottaneet tähdeltä uutta musiikkia, mutta artistin antama kommentti sai heidät hätääntymään ja ajattelemaan, että julkaisua saatetaan siirtää. ”Kukaan ei saa tänä vuonna sitä mitä haluaa”, Adele kommentoi aiheuttaen hämmennystä. Adelen tuoreen albumin oli määrä ilmestyä tämän vuoden syyskuussa.

Adele on julkaissut edellisen albuminsa viisi vuotta sitten, minkä vuoksi moni onkin odottanut innoissaan naiselta uutta materiaalia. Daily Mail -sivuston mukaan naisen kanssa työskennelleet ovat kommentoineet, että tähden uudet kappaleet ovat hänen parhaimpia teoksiaan. Studiolla työskennelleiden mukaan tähti ei ole koskaan kuulostanut niin hyvältä kuin nyt.