Lady Gagan suurkonsertista jättituotto – 120 miljoonaa euroa hyväntekeväisyyteen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti Lady Gagan, Maailman terveysjärjestö WHO:n ja Global Citizenin järjestämä One World: Together at Home -tukikonsertti keräsi yhteensä 127,9 miljoonaa dollaria, eli noin 120 miljoonaa euroa. Rahat osoitetaan koronaviruksen vastaiseen taisteluun Yhdysvalloissa.

– Haluan teidän tietävän, että konsertti oli rakkauskirje teille kaikille ympäri maailmaa. Rakastan teitä ja toivon, että tunsitte suuren halauksen ympäri maailmaa, sillä se juuri oli mahtavaa tässä konsertissa – koko maailma halasi toisiaan, Lady Gaga sanoi Instagramin livetervehdyksessä.

Kahdeksan tuntia kestävässä konsertissa esiintyi maailman tunnetuimmat tähdet aina Elton Johnista Beyonceen. Konsertti haluttiin järjestää kotona koronaviruskaranteenia viettäville ihmisille.