Taksikuski kuljetti potilaita sairaalaan ilmaiseksi – sai raikuvat aplodit

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vaikeidenkin aikojen keskellä on olemassa aina ihmisiä, jotka laittavat muiden hyvinvoinnin omansa edelle. Nyt eräälle espanjalaiselle taksikuskille on osoitettu kiitosta hänen epäitsekkäästä toiminnastaan.

Madridissa työskentelevä taksin kuljettaja on kyydinnyt viikkojen ajan koronaviruspotilaita ilmaiseksi paikalliseen sairaalaan. Taannoin nimeämätön kuljettaja pyydettiin sairaalaan noutamaan potilasta taksiinsa. Kuljettajan yllätykseksi häntä odottivatkin raikuvat aplodit sairaalan henkilökunnalta.

Aplodien lisäksi sairaala antoi taksikuskille vapaaehtoisesta työstä kirjekuorellisen rahaa. Hän sai samalla myös covid-19 -testinsä tulokset, jotka olivat onneksi negatiiviset. Viraalina levinneellä koskettavalla videolla nähdään kuinka kuljettaja liikuttuu kyyneliin hänelle tehdyn eleen ansiosta.