Hupsista! Toimittajan alaston aviomies ilmestyi suoraan lähetykseen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koronakriisin myötä monien televisiokasvojenkin on täytynyt työskennellä kotoaan käsin. Lähetysten siirtyminen ammattilaisesta studioympäristöstä kotiolosuhteisiin lisää erilaisten koomisten mokien riskiä huomattavasti.

Kalifornian KRCA3-kanavan uutisissa nähtiin taannoin kevennys, jossa uutistenlukija Melinda Meza parturoi hiuksiaan suihkuhuoneessa. Kamera päättyi kuitenkin ikuistamaan lähetykseen jotain aivan muutakin.

Mezan takana ollut peili heijasti suihkukoppiin jossa oli kuvaushetkellä ilmiselvä alaston mies. Miehen uskotaan olevan uutistenlukijan aviomies, Mike de Lambert. Kuten arvata saattaa, ei asia jäänyt noteeraamatta katsojilta jotka jakoivat videoita ja kuvia mokasta nopeasti sosiaalisessa mediassa.