Huutokauppakeisari Aki Palsanmäki palautti 100 000 euron koronatukensa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime päivinä Suomessa on noussut kohua hallituksen yrityksille jakamista koronatuista, joiden yksi saaja oli televisiosta tuttu Huutokauppakeisari Aki Palsanmäen yritys. Nyt hän on ilmoittanut palauttaneensa koko summan.

– NYT TULI MEIDÄN MITTA TÄYTEEN!!! Jos meidän henkeä ruvetaan uhkailemaan ja talomme uhataan polttaa. Niin raja meni siinä! PALAUTIMME 100000€ tuen, Business Finlandialle, Huutokauppa Palsanmäki kertoo sosiaalisessa mediassa.

– Henkinen paine on nyt niin kova että tässä paineessa ei pysty tekemään järkeviä ratkaisuja yrityksen kehittämiseen. Joka ei ole pelkkä nettisivujen päivitys!!! Mutta bisnes ideaamme emme avaa kenellekkään enempää! Olemme tehneet kaikista uhkailuista rikosilmoituksen! Ihmisiä olemme mekin vaikka olemme yrittäjiä, Palsanmäki jatkoi.

Hallituksen päätöksellä Business Finland on jakanut noin 800 suomalaiselle yritykselle 100 000 euron koronatuen, jota ei tarvitse maksaa takaisin. Ehtona on ollut, että tuki käytetään yrityksen kehityshankkeeseen.

Tuen saajien joukossa on monia yrityksiä, jotka käyttävät sen työpaikkojen pelastamiseen konkurssilta. Merkittävä osa tuen saajista on kuitenkin esimerkiksi konsulttiyhtiöitä, joiden tukitarpeet on sittemmin kyseenalaistettu. Esimerkiksi miljoonatulosta tehnyt IKH ilmoitti aiemmin tänään palauttaneensa saamansa rahat.