Vanessa Hudgens yllätti fanit – duetoi Max Claytonin kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijäkaunotar Vanessa Hudgens nousi aikoinaan julkisuuteen Disneyn High School Musical -elokuvien tähtenä. Samoihin aikoihin Vanessa joutui kohun keskelle, kun hänen alastonkuvansa levisivät verkkoon. Viime vuonna tähti nähtiin pääosaroolissa Netflixin Jouluyön ritari -elokuvassa.

Nyt 31-vuotias Vanessa Hudgens julkaisi videon, jossa hän laulaa näyttelijäkollega Max Claytonin kanssa. Videolla parivaljakko tarjoilee korvakarkkia High School Musical -sarjan faneille eläytyessään musikaalissa nähtyyn kohtaukseen. Hudgens laulaa videolla miehen kanssa ja esiintyy kuin olisi lavalla.

Vanessa Hudgens joutui taannoin kohun keskelle annettuaan epäasiallisia kommentteja koronavirukseen liittyen. Naisen mukaan oli liioittelua jatkaa sosiaalista eristäytymistä kesään saakka. Näyttelijä myös pohti kommenteissaan sitä, että olisiko se niin kamalaa, että osa sairastuneista menehtyy, koska se on tähden mukaan joka tapauksessa edessä.