Lizzo esitteli takapuoltaan videolla – ansaitsi erityishuomiota

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lizzo, oikealta nimeltään Melissa Viviane Jefferson, on oikea musiikin monitaituri. 31-vuotias nainen osaa laulaa, räpätä ja soittaa huilua, minkä lisäksi hän on myös esiintynyt muun muassa uudessa Hustlers – Korkojen kera -elokuvassa. Nyt nainen julkaisi näyttävän videon sosiaalisessa mediassa.

Lizzo julkaisi itsestään todella näyttävän videon hänen Instagram-kanavallaan. Videolla nainen poseeraa paljastavassa mustassa pitsialusasussa ja esittelee kameralle kurvejaan. Videon kuvatekstissä tähti kehottaa muitakin ihmisiä antamaan tänään hieman ylimääräistä ja huomiota sille kohdalle vartalossa, josta pitää vähiten.

Lizzo esiintyy sosiaalisessa mediassa yleensä hyvin itsevarmana ja esittelee usein paljastavilla videoillaan omaa vartaloaan rohkeasti. Nyt tähti kuitenkin myöntää, että itseinho on alkanut sosiaalisessa eristäytymisessä hiipimään myös hänen mieleensä. Nainen yrittää kuitenkin edelleen muistuttaa itselleen päivittäin, että hän on 110-prosenttisesti täydellinen juuri sellaisena kuin hän on.