Post Malone järjestää viikonloppuna Nirvana-tribuuttikeikan verkossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räppäri Post Malone tunnetaan hiphopin lisäksi myös rock-fanina. Nyt tähti suunnittelee esittävänsä grungeyhtye Nirvanan kappaleita livenä internetissä.

Post Malinen Nirvana-tribuutti nähdään suorana räppärin Youtube-kanavalla perjantain ja lauantain välisenä yönä kello 01:00 Suomen aikaa. Nirvanan kappaleiden lisäksi konsertissa tullaan kuulemaan myös Post Malonen omia hittejä.

Räppäri paljasti suunnitelmansa Instagram-videolla, jossa hänet nähdään akustisen kitaran kanssa. Internet-liven aikana Post Malone tulee myös keräämään rahaa hyväntekeväisyyteen. Fanit voivat lahjoittaa rahaa YK:n Covid-19 Solidarity Response Fund -kassaan, jolla tuetaan maailman terveysjärjestö WHO:n toimintaa koronakriisin aikana.

 

https://www.instagram.com/p/B_SSZ6Yluel/?utm_source=ig_embed