Räppäri Fred the Godson kuoli koronavirukseen 35-vuotiaana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

New Yorkin Bronxista kotoisin ollut 35-vuotias räppäri Fred The Godson, eli Frederick Thomas, on kuollut koronaviruksen aiheuttamiin komplikaatioihin. Hän oli hengityskoneessa ennen kuolemaansa.

Kahden lapsen isää jäi kaipaamaan myös hänen vaimonsa LeeAnn Jemmott. Fred The Godson kertoi virustartunnastaan huhtikuun alussa sosiaalisessa mediassa. Hän menehtyi torstaina. LeeAnn Jemmott kertoi äskettäin medialle merkkejä miehen toipumisesta, kun hänen käyttämäänsä hengityskoneen apukapasiteettia pystyttiin laskemaan hetkellisesti.

Fred The Godsonin kunto kuitenkin romahti äkkiä ja räppäri menehtyi tuhansien muiden amerikkalaisten tavoin. Hän on tehnyt musiikkia monen maailmankuulun räpartistin kanssa, kuten Busta Rhymesin, Waka Flockan, Kendrick Lamarin, Meek Milin ja edesmenneen Mac Millerin kanssa, NBC News uutisoi.