Jessie Reyez esitteli nopean meikkirutiininsa – luonnollisuus on valttia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja ja lauluntekijä Jessie Reyez julkaisi tänä vuonna Before love came to kill us -nimisen albumin. Nainen on tullut monille tunnetuksi samettisen tummasta äänestään, jota kuullaan myös megasuosioon nousseella Promises-hitillä, jonka Calvin Harris on tehnyt yhteistyössä Sam Smithin kanssa.

Nyt kaunotar paljasti Vogue-sivuston julkaisemalla videolla miten hän valmistautuu uuteen päivään alle kymmenessä minuutissa. Naisen kauneusrutiinin kulmakivenä toimii luonnollisuus, jota Reyez ei halua peitellä. Hän yrittää käyttää mahdollisimman vähän meikkiä, koska hän pitää siitä, että hän näyttää itseltään.

Jessie Reyez on aiemmin baarimikon töitä tehdessään meikannut paksummin, mutta nykyään 28-vuotias tähti ei halua kasata iholleen kemikaaleja. Reyez myös nauttii siitä, että hän on mahdollisimman nopeasti valmis. Nuori nainen uskoo, että hänen äitinsä hyvän ihon salaisuus on se, että hän ei ole koskaan meikannut. Sen vuoksi Reyezkin on lopettanut meikkivoiteen käyttämisen kokonaan.