Nina Dobrev tapailee Shaun Whitea: ”Mies saa hänet nauramaan”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Nina Dobrev tuli suurelle yleisölle tunnetuksi Vampyyripäiväkirjat-sarjasta. Nykyään monissa elokuvissakin näytellyt nainen ihastuttaa aina joka roolissa persoonallisella kauneudellaan. Pitkään sinkkuna viihtynyt nainen on nyt löytänyt rinnalleen uuden rakkaan.

Us Weekly -sivusto uutisoi, että 31-vuotias Nina Dobrev on alkanut tapailemaan 33-vuotiasta Shaun Whitea. Shaun White on tunnettu urheilupiireistä lajinaan rulla- ja lumilautailu. Whitea pidetään maailman parhaana lumilautailijana ja hän onkin voittanut uransa aikana kolme olympiakultaa lumikourussa.

Nina Dobrev ja Shaun White sopivat lähipiirin mukaan erinomaisesti yhteen. Pariskunta viettää aikaa tiiviisti yhdessä ja jakaa samanlaisen huumorintajun, minkä ansiosta he saavatkin nauraa toisilleen paljon. Viimeisimpänä pariskunta julkaisi hauskan videon, jossa Shaun toimii Ninan käsinä kun nainen selittää katsojille miten tärkeää ostosten peseminen kauppareissun jälkeen on.

https://www.instagram.com/p/B_JTF4al9hW/

https://www.instagram.com/p/B_ILxlXgrU6/