Ireland Baldwin helpotti ahdistustaan – näyttävä tempaus kotonaan

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Basingerin ja Alec Baldwinin 24-vuotias tytär Ireland Baldwin on tehnyt viime vuosina nousujohdanteista uraa mallimaailmassa. Nainen avautui seuraajilleen taannoin siitä millaisia mielenterveydellisiä haasteita koronavirus on aiheuttanut ahdistuksesta kärsivälle tähdelle.

Ireland Baldwin on huomannut, että koronaviruksen myötä ja sosiaalista eristäytymistä harjoittaessa hänen ahdistuksensa on vain pahentunut. Nyt nainen päätti rauhoittaa mielensä keskittymällä hetkeksi taiteen tekemiseen. Nainen päätti maalata talonsa ulkoseinän värikkäillä kuvilla.

View this post on Instagram

painting a cool mural 🥰

A post shared by ireland (@irelandbasingerbaldwin) on

Ireland Baldwin jakoi sosiaalisessa mediassa kuvia maalauksista, jotka toimivat inspiraationa hänen tekemälleen muraalille. Värikkään seinän maalaaminen tarjosi tähdelle mielenrauhaa ja lopputulos tuntui miellyttävän nuorta naista. Myös Ireland Baldwinin äiti Kim Basinger ylisti tyttären tekemää maalausta, jossa nainen näki ripauksen Picassoa ja 60-lukua.

View this post on Instagram

mural inspiration!

A post shared by ireland (@irelandbasingerbaldwin) on

View this post on Instagram

mural 🥳

A post shared by ireland (@irelandbasingerbaldwin) on