Khloe Kardashian haluaa pakastaa alkioita – ex-poikaystävä lupasi luovuttaa spermaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Khloe Kardashian ja hänen entinen poikaystävänsä Tristan Thompson ovat päätyneet viettämään yhdessä karanteeniaikaa koronavirusepidemian iskettyä. Huhujen mukaan pariskunta on yrittänyt tehdä True-tyttärelleen sisarusta, mutta Khloe Kardashian on jo ryhtynyt myös varotoimenpiteisiin.

Kris Jenner kehotti aiemmin 35-vuotiasta Khloe Kardashiania jäädyttämään munasolujaan siltä varalta, että hän haluaa myöhemmin lisää lapsia. Kardashian on ilmaissut tahtonsa elää tällä hetkellä sinkkuna, minkä vuoksi True-tyttärelle sisaruksen tekeminen tulee automaattisesti siirtymään tulevaisuuteen. Nyt Khloe on alkanut tutkimaan omia vaihtoehtojaan.

Khloe Kardashian kuuli lääkäriltään, että munasolujen jäädyttämistä varmempi keino on pakastaa jo valmiiksi hedelmöittyneitä munasoluja. Alkioita pakastettaessa olisi jo etukäteen varmuus siitä, että hedelmöittyminen on onnistunut. Khloe Kardashian innostui tästä vaihtoehdosta, johon hän tarvitsisi tosin siemennestettä. Daily Mail -sivuston mukaan naisen entinen poikaystävä Tristan Thompson on kuitenkin luvannut sitä hänelle lahjoittaa.