Richard Gere jälleen isäksi – sai kolmannen lapsen 70-vuotiaana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hollywoodin tunnetuimpiin ja menestyneimpiin miestähtiin lukeutuva Richard Gere sai seksisymbolin maineen vuonna 1980 julkaistun American Gigolo -elokuvansa myötä. Nyt hänen 37-vuotias vaimonsa Alejandra Silva on synnyttänyt pariskunnalle toisen yhteisen pojan.

Seitsemänkymppinen näyttelijäveteraani tapasi nykyisen vaimonsa viisi vuotta sitten. Pari sai ensimmäisen yhteisen pojan noin 1,5 vuotta sitten ja toinen syntyi äskettäin Hola!-lehden saamien tietojen mukaan. Molemmat raskaudet on pidetty poissa julkisuudesta ja pariskunta nauttii elostaan heidän maatilallaan New Yorkin osavaltiossa.

Richard Gerellä on myös 20-vuotias poika ex-vaimonsa Carey Lowellin kanssa. Hän on aiemmin sanonut, että ei ole huolissaan korkeasta iästään isäksi tullessaan. Philadelphiassa varttunut Richard Tiffany Gere aloitti näyttelijäuransa 1970-luvulla. Sittemmin hän on esiintynyt kymmenissä elokuvissa ja luonut menestyneen sekä palkitun uran. Gere seurusteli aikoinaan neljän vuoden ajan maailman menestyimpiin huippumalleihin lukeutuneen Cindy Crawfordin kanssa.