Muistatko vielä Sofia Vergaran? Rantakunto yhä vailla vertaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä ja malli Sofia Vergara on elävä todiste siitä, että myös yli 45-vuotiaat naiset voivat olla näyttäviä ja seksikkäitä. Muun muassa Moderni perhe -televisiosarjasta tunnetuksi tullut povipommi julkaisi taannoin oman farkkumerkkinsä Walmartin myymälöihin Yhdysvalloissa.

View this post on Instagram

Patio picnic👙🧀🥖🍹

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Taannoin Sofia tutki kuva-arkistojaan ja esiteli someseuraajilleen löytämänsä upean poseerauksen 20 vuoden takaa. Nyt Sofia on kuitenkin julkaissut kuvallisia kuulumisiaan karanteenista, jossa hän on nauttinut perheensä kanssa aurinkoisesta kevätpäivästä uima-altaalla. Mukana on myös kuva, jossa Vergara esittelee bikinipeppunsa seuraajilleen.