Eristäytyminen ottaa koville – Lucy Hale itkee yksin kotona

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen näyttelijä Lucy Hale tuli monille tunnetuksi hänen roolistaan Valehtelevat viettelijät -teinisarjassa. Hale on viime aikoina näytellyt myös elokuvissa, mutta tällä hetkellä kaikki projektit ovat hänen kohdallaan tauolla ja hän viettää aikaa yksin koiransa kanssa kotona.

Lucy Hale paljasti Harper’s BAZAAR -sivuston julkaisemalla videolla hänen ruokapäiväkirjansa salat yhden päivän ajalta. Samalla 30-vuotias näyttelijätär kertoi miten hänen päivänsä ovat nyt muuttuneet koronaviruksen aiheuttaman sosiaalisen eristäytymisen vuoksi.

Lucy Hale kertoi heräävänsä nykyään vasta aamupäivällä kun aiemmin hänen tuli herätä aina kuudelta. Hale kertoi myös kokevansa empatiaa kaikkia niitä kohtaan, jotka joutuvat olemaan yksin karanteenissa ilman läheisiään. Nainen itse on harjoittanut sosiaalista eristäytymistä yksin ja paljasti, että hänkään ei ole pystynyt välttymään kyyneleiltä. Lucy Hale on kuitenkin yrittänyt pitää yhteyttä ystäviinsä ja perheisiinsä videopuheluiden avulla.