Sia esiintyi Joe Exotic -parodiassa – twerkkasi stringit jalassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eksoottisten eläinten keräilijöiden hyvin erikoisesta ja välillä myös rikollisesta elämästä kertova Tiger King -dokumenttisarja nousi taannoin Netflixin yllätyshitiksi. Ohjelman päähahmoista on tehty oheistuotteita ja useita parodioita, joista yhdessä esiintyy nyt myös Sia.

Poptähti Sia on tullut tunnetuksi useista suurista hiteistään, joista moni muistaa etenkin Chandelier-kappaleen. Nyt 44-vuotias laulaja nähdään parodiassa, jossa Megan Thee Stallionin Savage-hitti on muutettu kertomaan Joe Exoticista ja Carole Baskinista.

Videolla Sian lisäksi esiintyy myös 17-vuotias realitytähti Maddie Ziegler ja meikkitaiteilija Tonya Brewer. Sian jakamalla hauskalla musiikkivideolla nähdään miten nainen laulaa iso naisen vartalon kuvalla painatettu paita yllään. Sia myös twerkkaa suoraan kameralle esitellen paljaita pakaroitaan pelkät stringit jalassaan.