Dave Chappelle auttoi keräämään yli 100 000 dollaria – tuotot talousvaikeuksissa oleville koomikoille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koronavirus ei ole naurun asia koomikoillekaan. Monien muiden viihdealan ammattien tavoin myös koomikot ovat painineet talousvaikeuksissa koronakriisin keskellä live-esiintymisten peruunnuttua.

Nyt koronan vuoksi suljettu kalifornialainen komediaklubi The Comedy Store on järjestänyt podcast-tempauksen, jossa kerättiin rahaa talousvaikeuksissa oleville koomikoille. Mukana olivat muun muassa Dave Chappelle ja Bill Burr. Karanteenissa oleva Chappelle osallistui tempaukseen etänä Ohion osavaltiosta käsin.

Kolmiosaisen podcast-komediaspesiaalin avulla onnistuttiin Entertainment Weekly -lehden mukaan keräämään rahaa yli 100 000 dollarin edestä. Dave Chappellen tähdittämä jakso on kuunneltavissa kokonaisuudessaan Youtubessa. Chappellen osio alkaa videon kohdasta 2:45:25 eteenpäin.