Gwyneth Paltrow paljasti kauneutensa salat – ei käytä lainkaan meikkiä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Gwyneth Paltrow nähdään usein lehtien palstoilla hyvin luonnollisena. Yleensä kaunottarelle tehdään hyvin kevyt meikkipohja ja sipaistaan hieman ripsiväriä ripsiin. Paltrow onkin kertonut tunteneensa aina, että meikkaaminen ei ole hänen juttunsa.

Gwyneth Paltrow kertoi People-sivuston tekemässä haastattelussa, että hän tuntee olonsa eniten omaksi itsekseen silloin kun hänellä ei ole lainkaan meikkiä. Hänellä on ilman meikkiä myös kaikkein kaunein olo. Nainen ei koskaan meikkaa kotonaan ja meikin käyttäminen onkin aina merkinnyt naiselle sitä, että hän on menossa töihin.

Gwyneth Paltrow kertoi pitävänsä siitä miltä puhdas iho tuntuu. Hän on myös aina ajatellut olevansa poikatyttö, koska hän ei ollut kiinnostunut meikkaamisesta. Naisen kauneussalaisuus piileekin hyvässä ravinnossa, nesteytyksessä ja liikunnassa. Näiden avulla 47-vuotias tähti pyrkiikin vaikuttamaan ihonsa hehkuun sisäisesti ilman tarvetta ulkoisille kosmetiikkatuotteille.