Jessica Alba ja Honor-tytär kuin kaksi marjaa – tanssivat yhdessä videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Jessica Alba tunnetaan monista suurista elokuvarooleista muun muassa Sin City ja Fantastic Four -elokuvissa. 39-vuotias kaunotar vietti juuri syntymäpäiviään aurinkoisissa tunnelmissa miehensä Cash Warrenin ja heidän kolmen lapsensa kanssa.

Jessica Alballa ja Cash Warrenilla on kaksi tytärtä, 11-vuotias Honor ja kahdeksanvuotias Haven. Heillä on myös kaksivuotias poika Hayes. Jessica Alba julkaisi perheestään ilahduttavan kuvasarjan hänen Instagram-kanavallaan ja kertoi, että heidän perheensä viettämä laatuaika oli paras asia hetkeen.

Naisen fanit ihastelivat etenkin Alban julkaisemaa videota, jotta hän tanssii tyttärensä Honorin kanssa. Teini-ikää lähestyvä tytär oli opettanut äidilleen uuden TikTok-tanssin, jonka he tanssivat yhdessä. Äiti ja tytär olivat kuin kaksi marjaa samanlaisissa bikineissään ja aurinkohatuissaan.