Mies nautti uimarannasta koronatyyliin – suojautui vesipallon sisään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisen median avulla on voitu nähdä hauskoja esimerkkejä siitä miten ihmiset ovat yrittäneet suojautua koronavirukselta astuessaan ulos asunnoistaan. Osa on tehnyt alusvaatteista hengityssuojia ja osa piiloutunut naamiaisasujen sisälle.

Tällä kerralla YouTube-videolla nähdään huvittava esimerkki siitä miten uimarannasta voi mennä nauttimaan julkiselle paikalle suojautumalla samalla koronavirukselta. Mies on päättänyt nauttia lämpimästä päivästä vesipallon sisällä, mikä tarjoaa hänelle automaattisesti turvavälin muihin ihmisiin.

Vesipallo on halkaisijaltaan noin kaksi metriä ja se on täytetty ilmalla, että ihminen pystyy kävellä sen sisällä. Mies voisi halutessaan mennä pallon kanssa esimerkiksi veden päälle kävelylle, mutta uiminen tällaisen suojavarustelun kanssa ei kuitenkaan onnistu.