Taapero leikki vesilätäkössä – kastui lopulta kokonaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienten lasten mielestä vesilätäköissä leikkiminen on ulkona hauskinta puuhaa juuri sen jälkeen kun vesisade on kastellut maan. Yleensä vanhemmat pystyvät ennakoimaan vesileikit kurahaalareilla ja kumppareilla, mutta toisinaan nekään eivät estä lapsia kastumasta.

Nyt YouTube-videolla nähdään huvittava hetki, jossa kaksi taaperoa leikkivät vesilätäkössä. Lapset tepastelevat innoissaan matalassa lätäkössä ja läikyttävät vettä. Toisella lapsista on pienet nuken vaunut, joiden kanssa hän on astumassa lätäkköön. Lapsi ei kuitenkaan huomannut epätasaista maata lätäkön alla.

Kun lapsi työntää nuken vaunut lätäkön reunan yli, ne alkavat kaatumaan eteen päin. Lapsi ei onnistu pitämään tasapainoaan, minkä seurauksena pikkuinen päätyy kellahtamaan kyljelleen suoraan vesilätäkköön ja kastelemaan haalarinsa.