Poptähti Jesy Nelson panostaa kotona ulkonäköönsä – julkaisi estottomia poseerauksia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Jesy Nelson on saanut paljon kehuja lehtien palstoilla timmin vatsansa johdosta. Nainen selitteli aiemmin, että hänellä ei omasta mielestään ole edes mitään lihaksia, mutta tuoreet kuvat ovat kuitenkin todistaneet eri tavalla.

Jesy Nelson esittelee litteää vatsaansa usein seksikkäissä esiintymisasuissa, mutta nyt kotona eristäytyessään koronaviruksen vuoksi muista ihmisistä nainen on alkanut julkaisemaan näyttäviä asukuvia myös Instagram-kanavalleen. Kuvissa tähti esittelee usein paljasta keskivartaloaan ja näyttää todella panostavan ulkonäköönsä ja pukeutumiseen myös kotonaan.

Jesy Nelson on 28-vuotias Iso-Britanniasta kotoisin oleva laulaja, joka on tullut monille tunnetuksi Little Mix -tyttöbändistä. Bändin muita jäseniä ovat Leigh-Anne Pinnock, Jade Thirlwall ja Perrie Edwards, joka seurusteli taannoin Zayn Malikin kanssa.

View this post on Instagram

🖤

A post shared by @ jesynelson on