Kim Kardashianilla liikaa meikkiä? Fanit kritisoivat somessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni Kaliforniassa asuva julkkiskaunotar on esitellyt viime viikkojen aikana rentoa karanteenielämää, johon kuuluu bikinit, oma uima-allas, aurinko ja lämpö. Harva fani on pystynyt samaistumaan ihailemiensa tähtien kokemukseen sosiaalisesta eristäytymisestä, mikä on suurimmalle osalle ihmisistä ollut paljon negatiivisempi kokemus.

Aiemmin Kim Kardashian ihmetytti fanejaan pyytämällä neuvoja lastensa viihdyttämiseen talossa, jossa tuntui jo olevan lapsille kaikkea. Nyt tähti julkaisi itsestään ja Saint-pojastaan kuvan, jossa he loikoilevat sängyssä. ”Useimpina päivinä emme vaihda pyjamia lainkaan”, tähti paljastaa kuvassaan.

Perheenäidit ovat hyökänneet Daily Mail -sivuston mukaan realitykaunotarta vastaan ja ilmaisseet naiselle sen, että häneen ei pysty lainkaan samaistua. Monia on närkästyttänyt se, että tähden kasvoilla nähdään täydellinen ja hyvin huoliteltu meikki, jollaista monilla muilla naisilla ei tunnu olevan aikaa tehdä nyt kun he ovat lastensa kanssa kotona. 

View this post on Instagram

Most days we don’t get out of our pajamas

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on