Kristin Cavallari pohti päätöstä avioerosta pitkään – lastensa vuoksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kristin Cavallari ja amerikkalaista jalkapalloa ammatikseen pelannut Jay Cutler ilmoittivat hetki sitten hakeneensa avioeroa. Pariskunta päätti erota kymmenen vuoden yhdessäolon jälkeen eikä päätös ollut heille helppo.

Kristin Cavallari ja Jay Cutler ovat olleet yhdessä kymmenen vuotta. Tästä ajasta he ehtivät olemaan seitsemän vuotta naimisissa. Cavallari mietti People-sivuston mukaan eroa pitkään, koska hän olisi halunnut pitää perheen koossa.

Kristin Cavallari ei olisi halunnut lasten vuoksi erota. Lopulta lapset eivät kuitenkaan riittäneet syyksi elää avioliitossa, joka oli tullut päätökseensä. Avioerodokumenteissa lukee Jay Cutlerin harjoittaneen sopimatonta käyttäytymistä avioliitossa, mikä sai aikaan huhut pettämisestä. Cavallari on kuitenkin katkaissut huhuilta siivet ja sanonut, että avioliitossa ei ollut pettämistä.

Cavallarilla ja Cutlerilla on kolme lasta: seitsemänvuotias Camden, viisivuotias Jaxon ja neljävuotias Saylor. Very Cavallari -nimisen realitysarjan avulla ihmiset ovat päässeet seuraamaan perheen elämää, mutta suurimmilta osin sarja keskittyy kuitenkin esittelemään Kristin Cavallaria perheenäitinä, bisnesnaisena ja ystävänä.