Paranna parisuhdetta poikkeusaikana – lounastunnista seksihetki helposti

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Seksi on ilmainen tapa parantaa omaa ja kumppanin parisuhdetta, mielialaa, hyvinvointia ja terveyttä. Toisinaan stressi ja väsymys verottavat seksielämää, mutta nyt monet pariskunnat ovat huomanneet poikkeusajan parantaneen sitä. Kerrankin on aikaa harrastaa seksiä!

Jos kumppanukset työskentelevät etänä tai joustavien aikataulujen kanssa, kannattaa aamupäivän lounastunti hyödyntää eroottiseen seksisessioon. Miksi seksiä tulisi aina harrastaa iltaisin tai aamuisin? Keskellä päivää suoritettu nautinnollinen orgasmihekuma antaa mahtavasti virtaa loppupäivälle.

Harva keksii yhtä tehokkasta rentoutumistapaa kuin mitä aivot seinälle räjäyttävä orgasmi. Mielihyvähormonitasot nousevat ja parisuhde paranee. Kotiin voi sopia seksitreffit siten, että muualla töissä oleva kumppani piipahtaa siellä lounastunnilla. Lounasseksi voi olla spontaania heittäytymistä vällyjen väliin tai ennalta sovittua ja panostettua.