Raskaana oleva Katy Perry: ”Ikävöin alkoholia”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viime vuoden ystävyyspäivänä kihlautuneet laulaja Katy Perry ja näyttelijä Orlando Bloom odottavat ensimmäistä yhteistä lastaan. Tyttövauvan odotusta varjostaa poikkeuksellinen aika koronaviruspandemiassa, jonka vuoksi myös parin häät jouduttiin siirtämään.

Laulaja Katy Perry on julkaissut Facebookin Live-videon, jolla 35-vuotias on kertonut kuulumisistaan. Hän on myöntänyt muun muassa ikävöivänsä alkoholia. Perry ei halua valittaa odottaessaan pienokaista, mutta samalla harmittelee ettei voi nauttia alkoholia raskaana ollessaan.

– Jotkut teistä nauttivat parhaillaan drinkkiä, valmistautuvat ja nauttivat parasta IPA-olutta tai lempiruisviskiä tai suosikkivalkoviiniä tai rose-viiniä tai mikä tahansa suosikkijuomasi onkaan. Tarkoitan vaikka yhtä Bud Light -olutta limen kanssa. Odotan innolla kun saan nauttia seuraavan kerran siemauksen, mutta siihen voi mennä jopa vuosia, Katy Perry pohdiskeli.

#AmericanIdol

Publiée par Katy Perry sur Dimanche 3 mai 2020