Darth Vader kehottaa ihmisiä pysyttelemään kotona

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Filippiineillä on saattanut viime päivinä törmätä odottomattomaan näkyyn. Jokseenkin tavanomaista pienemmän budjetin pukuun sonnustautunut Darth Vader on kierrellyt paikallisissa kylissä valistamassa koronaviruksen vaaroista.

Darth Vader ja stormtrooper-sotilaat on nähty liikuskelemassa Manilan ulkopuolella. He ovat kehottaneet paikallisia asukkaita pysyttelemään sisätiloissa, mikäli heillä ei ole syytä liikkua ulkona.

Paikallisten kerrotaan reagoineen korona-Vaderiin ja stormtroopereihin hymyssä suin. Elokuvien hahmoiksi pukeutuneet valtion työntekijät myös jakelivat kyläläisille riisiä ja purkkiruokaa sisältäneitä avustuspakkauksia. Tarkat karanteenimääräykset ovat voimassa Filippiineillä näillä näkymin toukokuun puoliväliin saakka, uutisoi Reuters.