Käsitöitä karanteenissa – tee ihana tupsutyyny jämälangoista

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Tupsun tekeminen opetellaan jo päiväkodeissa. Ideana on kiertää lankaa rinkulan ympärille. Sen jälkeen lanka leikataan ja sidotaan tupsuksi. Ohjeita löytyy runsaasti netistä.

Pieniä tupsuja yhdistelemällä voi tehdä ihastuttavia istuintyynyjä. Kun tupsut kiinnittää vieriviereen, saa pehmeän ja tasaisen tupsulevyn. Tupsutyynyjä voi tehdä ylijääneistä lankakeristä, jolloin lopputulos on usein värikäs ja iloinen.

Toiset haluavat luoda hillitymmän lopputuloksen ja tekevät tupsutyynyn yksivärisestä materiaalista. Tupsuja voi tehdä elokuvia katsellessa tai pihalla istuskellessa. Lopputulos on uniikki, eikä samanlaista saa ostettua megamarkettien hyllyiltä.

View this post on Instagram

#diy #pompompillow #mycosycorner #upcycling

A post shared by Rohini (@rohraos) on