Söpöintä ikinä? Läheisyydenkaipuinen koira keskeytti säätiedotuksen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Moni koronakriisin myötä etätyöhön siirtynyt on törmännyt yllättäviin tilanteisiin työskennellessään kotoa käsin. Niitä aiheuttavat esimerkiksi lapset ja lemmikit, jotka eivät aina ymmärrä antaa rauhaa työn äärellä oleville aikuisille.

Floridassa toimivan Fox 13 -uutiskanavan meteorologi Paul Dellegatto on koronarajoitusten myötä työskennellyt kotoaan käsin. Taannoin säätiedotuksessa nähtiin koominen tilanne, jonka aiheutti hänen läheisyydenkaipuinen koiransa Brody.

Brody puski Dellegatton tietokonetta, minkä ansiosta sääkartat eivät lakkasivat toimimasta. Koira myös ilmestyi kuvaan vaatiessaan huomiota kiireiseltä meteorologilta. Brody onnistui varastamaan katsojien suorassa lähetyksessä niin katsojia ihastuttaneella tavalla, että Dellegatto vitsaili myöhemmin Twitterissä koiransa etsivän jo omaa agenttia.