Mieheni on palkkiometsästä -sarjan Dog onnellisena: ”Beth lähetti uuden naisen”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viime vuonna leskeksi jäänyt Mieheni on palkkiometsästäjä -sarjan Duane ”Dog” Chapman on löytänyt uuden naisen rinnalleen. Hän on Coloradosta kotoisin oleva 51-vuotias Francie Frane.

Dog oli soittanut Francie Franelle pyytääkseen hänen aviomiestään Bobia tekemään pihahommia hänen Coloradossa sijaitsevalle tilalleen. Valitettavasti Francie kertoi, että hänen miehensä oli kuollut viime vuonna vain muutama kuukausi ennen Dogin Beth-vaimon kuolemaa. Kaksikko päätyi keskustelemaan aiheesta.

Dog ja Francie ovat tapailleet nyt muutaman kuukauden ajan. Myös Chapmanin perhe on hyväksynyt maatilan omistavan cloloradolaisnaisen. Nainen on saanut Dogin yrittämään tupakanpolton lopettamista ja kaksikko käy kirkossa kolme kertaa viikossa, The Hollywood Gossip raportoi.

– Olen varma, että Beth lähetti Francien isälleni, Dogin tytär Lyssa kertoo.